فرنی آرد برنج

نویسنده Zohreh Gholami, قبل از ظهر 09:33:11 - 09/23/11

« حریرهٔ بادام | حريره ي برنج »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

فرنی آرد برنج

24.jpg


مواد لازم:
آرد برنج 10 گرم معادل يك قاشق غذاخوری پر
شكر 4 گرم معادل 1 قاشق مربا خوری
شير 210 گرم معادل 1 ليوان


روش تهیه:
ابتدا شير (جوشيده سرد) را با آرد برنج و شكر مخلوط كرده در حالي كه شعله ملایم است به هم بزنيد تا كم كم آرد برنج پخته شود و قوام بيايد معمولاٌ زمان جوش آمدن 5 الي 10 دقيقه است. حرارت ملایم براي قوام آمدن مناسب است. مي توانيد 5 گرم كره بعد از 8 ماهگی به آرد برنج قوام آمده اضافه كنيد. اين غذا براي كودكان در سن هفت ماهگی بسيار مناسب است.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp