مربای آلبالو

نویسنده Zohreh Gholami, بعد از ظهر 14:18:38 - 07/24/11

« مربای گیلاس | مربای زرد آلو درسته »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

Zohreh Gholami

مربای آلبالو

18.jpg


مواد لازم:

شكر                    2 كيلو
وانيل شكري          1/4 قاشق چايخوري
آلبالو نوبر                2 كيلو


طرز تهيه:
دم آلبالوها را گرفته، آن ها را مي شویيم و با ماشین مخصوص هسته هاي آن ها رابيرون آورده، اگر ماشين مخصوص در دسترس نبود، طوري هسته ها را بيرون مي آوريم كه آلبالوها له نشوند. سپس آن ها را در ظرف لعابي ريخته و شكر را لا به لاي آن مي ريزيم و به مدت هشت ساعت در يخچال قرار مي دهيم (اگر مربا زياد آب انداخت مقداري از آب آن را جدا نموده و كمي مي جوشانيم، بعد به آلبالو اضافه مي كنيم. اين عمل باعث مي شود كه آلبالوها زياد نجوشد و رنگ آن تيره نشود). ظرف آلبالوها را روي حرارت قرار داده به مدت سي الي چهل دقيقه مي گذاريم بپزد. تا قوام بيايد سپس از روي حرارت برداشته و وانيل را اضافه مي كنيم.

Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp