سوفله بادمجان

نویسنده شیوا ایروانیان, قبل از ظهر 09:20:30 - 10/24/11

« سوفله مرغ | افطار بروجردی »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

شیوا ایروانیان

2023-07-20_001401.jpg
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 200گرم
سیر چند حبه
بادمجان درسته سرخ شده پوست کنده به تعداد نفرات
پنیر پیتزا به مقدار لازم
پیاز سرخ شده یک عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
آب گوشت یک لیوان
گوجه فرنگی نگینی خرد شده بدون پوست یک عدد بزرگ
فلفل دلمه ای سبز نگینی خرد شده یک عدد
قارچ اسلایس شده حدوداً 5 عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه و پودر آویشن به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا پیاز سرخ شده را داخل تابه بزرگی ریخته و سیر ریز شده را به آن اضافه کرده و کمی با هم تفت میدهیم سپس گوشت را به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدهیم.فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی و قارچ را نیز اضافه کرده و کمی تفت میدهیم ودر آخر یک ق غ رب اضافه کرده و خیلی کم تفت میدهیم و بعد چند ق غ آب گوشت اضافه کرده و در ظرف را میبندیم تا مواد کمی با هم بپزند و مزه دار شوند.

طرز تهیه سس :
در ظرف دیگری یک ق غ روغن مییزیم و یک ق غ رب به آن اضافه میکنیم کمی تفت میدهیم و بعد مقداری از ادویه جات را به همراه نمک به سس اضافه کرده و بقیه ادویه جات را به خوراک اضافه میکنیم. یک لیوان آب گوشت را به سس اضافه کرده وقتی سس جوشید و غلیظ شد در کنار غذا سرو میکنیم.اگر دوست داشتید میتوانید کمی پیاز داغ هم به سس اضافه کنید.

چند قاشق از آب گوشت را برداشته و به خوراک اضافه میکنیم و وقتی خوراک آماده شد یعنی آبش کاملاً کشیده شد زیر گاز را خاموش میکنیم.وقتی که آب گوشت را به خوراک اضافه کردیم درش را برمیداریم تا به خاطر وجود قارچ آب نیندازد.

بادمجانها را که همین طور درسته سرخ کردیم کمی شکمشان را میبریم و شکم بادمجان را با مواد پر میکنیم و سر آنها را میگذاریم بماند و نمیبریم.احتیاجی نیست که بادمجانها زیاد سرخ شود چون داخل فر هم کمی پخته میشود.

بادمجانها را داخل یک ظرف پیرکس چرب شده در کنار هم میچینیم و بعد روی شکم بادمجان که با مواد پر کرده ایم پنیر پیتزا میریزیم.
میزان پنیر بستگی به خواسته خودمان دارد.
وقتی بادمجان ها آماده شد میگذاریم داخل طبقه وسط فر 175 درجه به مدت 10 دقیقه بپزد .چون مواد از قبل پخته است نیاز نیست فر را از قبل روشن کنیم بعد از ده دقیقه گریل را روشن میکنیم تا روی پنیر کمی سرخ شود.

برای این غذا بهتر است که همه مواد را نگینی خرد میکنیم .

اگر طعم آویشن را دوست نداشته باشید میتوانید حذف کنید.



Tags:

Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp