کباب بناب - آموزش کباب بناب ساطوری

نویسنده guld118, بعد از ظهر 16:06:00 - 09/01/18

« کباب شیشلیک - آموزش تهیه کباب شیشلیک خانگی | طرز تهیه کباب قفقازی »

0 اعضا و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

guld118

کباب بناب - آموزش کباب بناب ساطوری - مواد لازم کباب بناب : نمک، فلفل سیاه، کره، پیاز، راسته گوساله، فیله گوسفند.
kabab-bonab.jpg
کباب بناب یا کباب ساطوری یکی از کباب های سنتی و قدیمی ایران است که نامش از شهر بناب در استان آذربایجان شرقی گرفته شده است. مواد این کباب خوشمزه تقریبا شبیه به کباب کوبیده است ولی در برخی مواقع در این کباب از سبزیجات معطر هم استفاده می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر کباب بناب تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کباب بناب در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم کباب بناب
راسته گوساله    ۴۰۰ گرم
فیله گوسفند    ۴۰۰ گرم
پیاز                ۳ عدد
کره                  ۵۰ گرم
فلفل سیاه        به اندازه کافی
نمک                به اندازه کافی

دستور پخت و طرز تهیه
ابتدا گوشت را با دقت می شوییم و آبکشی می کنیم. در مرحله بعد گوشت را یک بار چرخ می کنیم. پیاز ها را به صورت نگینی خرد می کنیم . خرد کردن پیاز کباب بناب بسیار مهم است. اولا پیاز ها باید به صورتی خرد شوند که درشت نباشند.

دوما باید آنقدر ریز نباشند که آب پیازها خارج شود و باعث شل شدن مایه کباب شود. پس از اینکه پیاز را خرد کردیم آن را به همراه گوشت چرخ شده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم.

مواد را خوب ورز می دهیم تا کاملا یکدست شوند. برای اینکه گوشت طعم دار شود باید حداقل به مدت دو ساعت داخل یخچال بماند. اگر بتوانید مواد را از شب قبل داخل یخچال قرار دهید ، در پایان کار کباب خوشمزه تری خواهید داشت.

پس از اینکه مایه کباب را از یخچال خارج کردیم مجددا آنرا کمی ورز می دهیم سپس سیخ می گیریم. برای سیخ گرفتن کباب بناب می توانیم مانند کباب کوبیده مایه کباب را در دست بگیریم و به سیخ بچسبانیم. یا اگر اینکار برای شما مشکل است.

می توانید مایع کباب را روی تخته گوشت حالت بدهید سپس سیخ را از وسط آن رد کنید. پس از سیخ کردن کباب ها ، آنها را روی ذغال کباب می کنیم. در حین کباب کردن کباب ها کره را روی حرارت ذوب می کنیم و در صورت تمایل کمی زعفران دم کرده هم به آن اضافه می کنیم.

سپس از مخلوط کره و زعفران روی کباب ها می زنیم تا علاوه بر اینکه لذیذ تر و زیباتر شوند ، خشک هم نشوند. توصیه می کنیم در کنار کباب بناب چند سیخ گوجه فرنگی هم کباب کنید تا لذت خوردن کباب بناب دو چندان شود.

جعبه متن
منبع: hamdore


Share via facebook Share via linkedin Share via telegram Share via twitter Share via whatsapp

https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
کباب شیشلیک - آموزش تهیه کباب شیشلیک خانگی

نویسنده guld118 در انواع کباب

0 ارسال
1907 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 16:12:37 - 09/01/18
توسط
guld118
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
کباب لبنانی - کباب موهامورا

نویسنده guld118 در انواع کباب

0 ارسال
1038 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 13:30:25 - 07/05/17
توسط
guld118
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
فوت و فن تهیه کباب کوبیده

نویسنده شیوا ایروانیان در انواع کباب

0 ارسال
2271 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 08:33:00 - 12/14/11
توسط
شیوا ایروانیان
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
ارزش غذایی کباب بختیاری

نویسنده Zohreh Gholami در خوراکیها

0 ارسال
3020 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 13:37:45 - 11/26/11
توسط
Zohreh Gholami
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/clip.png
طرز تهیه کباب قفقازی

نویسنده masooom در انواع کباب

0 ارسال
633 مشاهده
آخرین ارسال: قبل از ظهر 10:41:28 - 08/30/18
توسط
masooom
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
طرز تهیه جوجه کباب فسنجانی

نویسنده farzane88 در انواع کباب

0 ارسال
310 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 14:27:43 - 12/24/20
توسط
farzane88
https://www.meta4u.com/forum/Themes/Comet/images/post/xx.png
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

نویسنده farzane88 در انواع کباب

0 ارسال
471 مشاهده
آخرین ارسال: بعد از ظهر 18:25:53 - 12/26/20
توسط
farzane88